Duran Duran - Night Versions (1998)

Alternatieve titel: Essential

Label: EMI

1. Planet Earth [Night Version] (6:16)
  2. Girls on Film [Night Version] (5:27)
  3. My Own Way [Night Version] (6:34)
  4. Hungry Like the Wolf [Night Version] (5:14)
  5. Rio [Night Version] (6:42)
  6. New Religion [Carnival Remix] (5:14)
  7. Hold Back the Rain [Carnival Remix] (7:00)
  8. Is There Something I Should Know? [Monster Mix] (6:40)
  9. Union of the Snake [Monkey Mix] (6:23)
  10. The Reflex [Dance Mix] (6:34)
  11. The Wild Boys [(wilder Than Wild Boys) Extended Mix] (8:00)
Kevin-Raphaëll
zeer sterk album

Wolfgang1975
Fantastische compilatie met leuke liner notes van Nick Rhodes in het boekje. De hier ontbrekende Extended Version van New Moon On Monday kon je destijds downloaden middels een bijgeleverde cd-rom. Eigenlijk had -ie er gewoon op moeten staan. Op Strange Behaviour vinden we hem wel terug.

avatar van royh
Uitstekende 12 inch verzamelaar. Destijds in 1998 bij Virgin in New York gekocht . Toch is Strange Behaviour nog ietsjes beter en completer.

avatar van vigil
Zo ongeveer de helft van dit album is staat ook op de fijne 2 disc remaster van Rio.

Lekkere mixes.

De Night Versions van My Own Way en Girls On Film zijn echt nog een stuk beter dan de originelen. Wat een groove in die laatste...ik moet ze gauw eens allemaal verzamelen. Zijn er nog dit niet op deze verzamelaar staan?