The Blue Stones - Metro (2025)

Canada
Label: New Weapon

1. Metro 47 (0:50)
  2. Your Master (3:03)
  3. Scared of the Dark (3:07)
  4. Come Apart (3:02)
  5. You're New (0:32)
  6. New Immigrant (2:35)
  7. Don't Feel Right (2:55)
  8. Happy Cry (4:08)
  9. Mind the Gap (0:23)
  10. Jesse James (5:11)
  11. Kill Box (2:38)
  12. Transfer Now (0:40)
  13. Lose My Name (3:03)
  14. Hazy (2:41)
  15. Sully Station (0:58)
  16. Falling Leaves (5:19)
avatar van Jumpjet
The Blue Stones die proberen te klinken als Royal Blood. Zo jammer, het was zo'n leuk bandje. Niks meer van over.

avatar van JVT
JVT
Leuk bandje The Blue stones. Ze klinken op deze plaat idd wat steviger, maar dat pakt niet verkeerd uit. Om sterren uit te delen is het nog te vroeg voor mij, daar heb ik nog wat luisterbeurten voor nodig

avatar van WoNa
Jumpjet schreef:
"The Blue Stones die proberen te klinken als Royal Blood".

Ik hoor juist een ruige versie van The Black Keys, maar kan me wel vinden in deze extra laag. Alhoewel ik me te pletter schrok van de eerste geluiden op het album, die vanwege de afstelling van de via een link toegestuurde muziek, veelste hard mijn oren binnenkwamen, draaide ik al gauw bij. Metro is een prima plaat, die misschien nog wel kan groeien. Binnen de beperking die een duosetting zichzelf oplegt, presenteren The Blue Stones zelfs een paar parels. Parels die liggen te blinken in het smerige geluid dat de band over het algemeen presenteert op Metro. Hoe luidt het gezegde ook al weer? Het is volkomen van toepassing op de muziek op Metro.