Dio - de vluGtlaan (2025)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Vluchten Kan Niet Meer (0:54)
  2. Ready! (2:19)
  3. Flambo (2:46)
  4. Hosselaar (2:45)
  5. Fucking Irritant (0:28)
  6. Z.M.O.K. (3:44)

11. Pijnstillers (2:53)
  12. Blakka Boy (2:32)

met Ray Fuego en Gerson Main

13. Ja Mama (3:40)
  14. Als Ik Wakker Word (4:28)

met Willem

avatar van thomzi50
Een stuk persoonlijker en openhartiger dan al Dio's eerdere werk.

avatar van alexander-r
Wel cool altijd als oudgedienden zo'n album maken. Heb Dio nooit wat gevonden. Dit klinkt wel goed opzich, maar nog niet echt aandachtig kunnen luisteren. Heb het idee dat dit album dat wel verdient.

avatar van alexander-r
geplaatst:
Het is al met al best een goed album. Wordt wel klein gehouden door een aantal missers qua keuze. Kitscherige refrein van Tabitha op ademen had niet gehoeven. Typhoon en Ray Fuego hadden super gastartiesten kunnen zijn maar vallen tegen. Daarentegen komt Kempi keihard op ZMOK wat sowieso een creatieve track is. Titel nummer is mooi en Hosselaar gaat heel hard. Mooie 3.5 ster