Kayak - KAYAKoustic (2007)

Alternatieve titel: Live

Label: Avalon

1. Introduction (0:40)
  2. What's in a Name (5:45)
  3. Only You and I Know (3:26)
  4. Anne (4:31)
  5. Threesome (1:25)
  6. Hold Me Forever (4:12)
  7. You're So Bizarre (3:56)
  8. Land on the Water (2:37)
  9. First Signs of Spring (3:48)
  10. Daughter Or Son (3:59)
  11. Want You to Be Mine (3:54)
  12. Ivory Dance (2:54)
  13. The Fate of Man (2:09)
  14. See See the Sun (4:52)
  15. Royal Bed Bouncer (4:21)
  16. When Hearts Grow Cold (4:09)
  17. Act of Despair (4:15)
  18. Chance for a Lifetime (4:56)
avatar van Doefie
Kayak in een sobere setting, maar wel met een ijzersterke line-up. Topmusici en topzangers vertolken topnummers, wat wil je nog meer...

avatar van divart
Fatsoenlijke muziek misschien? Wat een duffe bedoeling. Een zeer behoorlijke setlist, goede muziekanten, mooie stemmen en er dan dit van weten te brouwen. Ze moesten zich schamen In ieder geval een mooi voorbeeld van Rollator-pop, dat dan weer wel.

avatar van Bluebird
Deze heb ik nog steeds laten liggen en hoewel de tracklist me zeker bevalt denk ik dat ik dat maar beter kan blijven doen ook.

avatar van The_CrY
Het beste live album van Kayak.

avatar van Red Rooster
Gisteren gekregen als verjaardagscadeau. Geweldig album met (gelukkig) ook oud werk. verder mooi om deze songs eens te horen in een andere setting / arrangement. Heel verrassend. Ook de wat nieuwere nummers.

avatar van Theoden King
Ben een fan van de oude Kayak en heb deze cd met hoge verwachtingen geluisterd, gezien de line-up. Ik vind het een teleurstellend album met (te) brave versies en bovendien wordt er af en toe bijna vals gezongen. Jammer.