The Ting Tings - Home (2025)

Label: Wonderful

1. Good People Do Bad Things (5:50)
  2. Dreaming (3:45)
  3. Home (4:49)
  4. Goodbye Song (3:58)
  5. Winning (4:30)
  6. In My Hand (3:54)
  7. Danced on the Wire (4:14)
  8. Song for Meadow (5:14)
  9. Mind Thunder (3:13)
  10. Down (5:01)
avatar van coldwarkids
Het lijkt erop dat die vreselijke tijd van That's Not My Name achterwege is. Heerlijke country-achtige pop nummers. Zin in dit album.

avatar van Tommeh
De EP "Dreaming" geluisterd met 4 nummers van het album erop. Ik vind het he-le-maal niks. Als ik Fleetwood Mac wil luisteren zet ik Fleetwood Mac wel op. Deze ga ik overslaan.

avatar van Slowgaze
Dat is nog eens een naam die ik al heel, heel lang niet meer heb gehoord. 'That's Not My Name' tho.

avatar van vinylbeleving
coldwarkids schreef:

Tjonge jij doet je naam wel eer aan met steeds weer die opmerken waar je half MuMe achter je aan krijgt.

Niet lelijk doen over That's Not My Name ♥️

avatar van Hanszel
Een nieuwe Ting Tings!?! Leuk, ik dacht gelijk terug aan 2008 en hun optreden op Pinkpop (denk 2009). That's not my name is geweldig.

Dit even aan het luisteren en .. tja, het is anders.

De andere albums kende ik helemaal niet, alleen 'sounds of nowhereville' nog wel geprobeerd maar daarna uit het zicht verloren.

Op zich prima als een band zijn geluid wat verbreedt en wat andere invloeden toepast maar dit is wel héél anders. Was voor mij misschien niet zo'n verrassing geweest als ik de vorige drie albums ook kende maar nu valt het een beetje als een zachtgekookt ei op mijn dak. Niet rauw, want dat is het niet. Het is meer een snotterig zachtgekookt flubber ei.

Misschien, als ik mezelf fop en denk dat het een nieuw bandje is, dat het dan best te pruimen is, maar door mijn verwachting (en hoop?) dat er weer een leuk fris huppeplaatje komt, valt het een beetje tegen.

Op een zondagavond nog eens proberen, wellicht past dat beter.

avatar van Dim
Dim
Good People Do Bad Things is mijn meest beluisterde track van 2025, een heel ander nummer dan de eveneens door mij gewaardeerde singles That's not my name en Estranged. Het terugkerende gitaartje is de reden dat ik geen genoeg kreeg van dit nummer.
De nummers van dit album waar deze gitaar prominent aanwezig is, zijn erg prettig, als deze afwezig is, wordt het vrij matig kampvuurmateriaal.