Biirdie - Catherine Avenue (2007)

Label: Love Minus Zero

8. Petals
  9. Careless & Unconcerned
  10. I Wish I Could've Been There
avatar van Shangri-la
Prachtig plaatje dit zeg, ik hoor allerlei invloeden: Fleetwood Mac, Okkervil River de gekke geluidjes van Grandaddy enz.. Ook erg leuk is de cover van Who were you thinking of van de Texas Tornados. Al met al een aanrader van jewelste.

avatar van musicfriek
Terwijl andere users zitten te bekvechten of de nieuwe Eagles nu wel of niet goed is zit ik naar dit mooie album te luisteren. Dit verdiend potdorie ook aandacht!

Grandaddy herken ik ook wel een beetje in dit album. Prachtige popliedjes die niet al te moeilijk in het gehoor liggen. Hangt ook wel een beetje een jaren 60 sfeer op dit album. Ach, gewoon proberen zou ik zeggen Prachtige hoes overigens.

avatar van Shangri-la
Ja en hoe vaker je hem hoort, hoe beter hij wordt. Luisteren die hap!!