Ty Segall - Possession (2025)

Label: Drag City

1. Shoplifter (3:32)
  2. Possession (4:11)
  3. Buildings (4:11)
  4. Shining (4:19)
  5. Skirts of Heaven (3:28)
  6. Fantastic Tomb (5:50)
  7. The Big Day (4:02)
  8. Hotel (3:20)
  9. Alive (2:49)
  10. Another California Song (3:49)
avatar van VladTheImpaler
Ty is weer druk bezig. Eerder dit jaar al een album met een ander project; Freckle en nu weer een onder zijn eigen naam.

avatar van JVT
JVT
Fijne plaat! De opener is een mispeer en leidde me in begin wat af. De overige nummers zijn wel heel lekker.

avatar van Venceremos
Dat vind ik nou veruit de leukste van deze herhalingsoefening.

avatar van VladTheImpaler
Ook al klinkt het hele album best lekker, toch bekruipt me een beetje het gevoel dat het wel weer eens een stuk spannender of energieker mag van mij. Iets te veel Californische zon. Slechte muziek maakt Ty vrijwel nooit, maar het is wel weer even geleden dat ie me omver wist te blazen met nieuwe muziek.