Tears for Fears - Laid So Low (Tears Roll Down) (1992)

Label: Fontana

1. Laid So Low (Tears Roll Down) (4:45)
  2. The Body Wah (5:21)
  3. Lord of Karma (4:46)
avatar van bert114
Tears for Fears bracht in 1992 het verzamelalbum Tears roll down uit met daarop een verzameling van hits afkomstig van hun eerste 3 studioalbums. Het nummer Laid so low (Tears roll down) werd daar aan toegevoegd en op single uitgebracht. Het was een grondige herbewerking van het nummer Tears roll down, een b-kant van Sowing the seeds of love. De single die nu is toegevoegd zorgt er voor dat voor diegene die de eerste 3 fantastische studioalbums al in bezit heeft de verzamelaar uit 1992 echt overbodig is. De bijgeleverde b-kantjes stellen dan weer weinig voor

avatar van lennon
Ik vind de herbewerking van dit nummer echt heel geslaagd.
Fijne cd single die de verzameling inderdaad overbodig maakt.

avatar van vigil
lennon schreef:
Ik vind de herbewerking van dit nummer echt heel geslaagd.
Fijne cd single die de verzameling inderdaad overbodig maakt.

Zowel de herbewerking als de originele meer jamgerichte versie vind ik erg goed!

Geweldige cdsingle ook van Seeds met de lange US versie van Shout.

avatar van bert114
Ik ben Tears for Fears hier na uit het oog verloren. The hurting vond ik sensationeel, met Seeds of love had ik wat meer moeite, nog steeds sterk maar minder als de 2 voorgangers. Laid so low is vintage Tears for fears.