Willie Nelson - Oh What a Beautiful World (2025)

Country
Label: Sony

1. What Kind of Love (3:41)
  2. Banks of the Old Bandera (3:26)
  3. The Fly Boy & the Kid (3:51)
  4. Forty Miles from Nowhere (4:28)
  5. I Wouldn't Be Me Without You (3:55)
  6. Making Memories of Us (4:11)
  7. Oh What a Beautiful World (4:00)

met Rodney Crowell

8. Open Season on My Heart (3:52)
  9. Shame on the Moon (4:27)
  10. She's Back in Town (3:20)
  11. Still Learning How to Fly (3:59)
  12. Stuff That Works (3:59)
Hier alvast de eerste single van het nieuwe album:

Willie Nelson - Oh What A Beautiful World

Ik vind het geweldig klinken, heerlijk nummer.

Willie is een echte held, living legend!!!

avatar van AOVV
Fraaie single inderdaad met Rodney Crowell, nog zo'n oudgediende.. Al had die de zoon van Willie kunnen zijn!

Altijd fijn om naar een nieuwe plaat van Willie uit te kijken.

avatar van Poles Apart
Niet te stoppen die Willie, die blijft gewoon optreden en platen opnemen, en ze blijven ook nog eens erg goed, heb inmiddels al een behoorlijke Nelson-verzameling opgebouwd.

avatar van Bartjeking
Daar kun je een mooi schap in de platenkast mee vullen inderdaad. Dit schijnt zijn 77ste te zijn en als je daar nog alle verzamelaars, live-albums en andersoortige bijdragen (zoals the Highwaymen) dan kun je wel even vooruit. Las ergens dat je dan op 154 uitkomt.

Geweldig hoe productief hij nog gebleven is op zijn 92ste, doen wat je het allerliefste doet en het beste kunt, dan moet het ook wel een beetje meezitten in het leven. Kwalitatief vind ik dit ook weer prima, geheel in lijn met de laatste jaren, maar eigenlijk gewoon in lijn met zijn carrière. Zijn weinig slechte albums te vinden van Willie.

En als je dan ook nog een liefhebber bent van Rodney Crowell dan kan dit album helemaal niet meer mis, want het bestaat louter uit liedjes van Rodney Crowell. Op "The Border" uit 2024 stonden er ook al een aantal overigens.

avatar van spinout
Zijn stem is sleets, maar zijn gitaarspel nog niet. Een mooie keuze uit Rodney Crowell's liedjes. De dood is hierbij wel een thema.