Johnny Rêvolver - Mange-rêve (2024)

1 stem

12. Ourob (7:27)
  13. Outro (1:28)
avatar van tnf
tnf
Dit album bestaat deels uit 'echte' nummers (officieel met titels in hoofdletters) en deels uit korte tussenstukjes (officieel met titels in kleine letters - voor het onderscheid).

Het kwam in beeld door de pakkende, slepende tiende track, gedraaid op een lokale zender uit de regio waar deze artiest vandaan komt. Een blik op YouTube leerde me dat het nummer op dat moment door net iets meer dan twintig mensen was aangeklikt; het stond er op dat moment een maand of drie op. Johnny mag dus nog aan zijn marketing werken.

Ook de rest is opgezet, blijkt goed te klinken, en van de overige nummers valt met name Lost positief op.

Over de gehele linie krijg je op dit album een mix van in het Frans gezongen gitaarrock en verfijnde electronica. De ondertoon is subtiel te noemen.