Propagandhi - At Peace (2025)

Canada
Punk
Label: Epitaph

1. Guiding Lights (3:42)
  2. At Peace (3:53)
  3. Cat Guy (4:21)
  4. No Longer Young (2:33)
  5. Rented P.A. (3:36)
  6. Stargazing (3:15)
  7. God of Avarice (2:47)
  8. Prismatic Spray (The Tinder Date) (4:23)
  9. Benito’s Earlier Work (3:44)
  10. Vampires Are Real (3:39)
  11. Fire Season (3:49)
  12. Day by Day (3:43)
  13. Something Needs to Die but Maybe It’s Not You (4:24)
avatar van lowieke
Yes!!!!

Wat mijn wereld nu nodig heeft.

avatar van dielinquent
Inderdaad, popelen is het woord hier!

avatar van dielinquent
Bij de eerste luisterbeurt dacht ik van oei wat is dit? De snelle Propagandhi-core is op het eerste oor alleen in de eerste single At Peace, waar is het tempo? Waar is het venijn? Het leek wel een andere genre dat niet voor mij bedoeld was. Maar na een luisterbeurt of 6 gaan de nummers toch wel onder de huid zitten en is het eigenlijk wel prettig dat ze een andere koers varen. De verwachte hoogtepunten zijn At Peace, Cat Guy, Rented P.A., Prismatic Spray. Maar ik kan ook enorm genieten van de rustigere tracks als Stargazing en Benito's Earlier Work. Ook Todd levert een paar pareltjes af met als hoogtepunt Day By Day.

Alleen de openings- en slottrack voel ik nog niet zo. Het is wel een groeier.