Gary Moore - Live from Baloise Session (2025)

Alternatieve titel: Live - From Baloise Session

Rock / Blues
Label: Provogue

1. Oh, Pretty Woman (5:19)
  2. Since I Met You Baby (5:04)
  3. Thirty Days (To Come Back Home) (3:57)
  4. I Love You More Than You'll Ever Know (12:25)
  5. Don't Believe a Word (7:00)
  6. Still Got the Blues (6:54)
  7. Walking by Myself (5:35)
  8. The Blues Is Alright (8:27)
avatar van Martin Zeeman
Mooie plaat wel wat kort .

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Eventjes zoeken leverde op dat dit opnames zijn van 13 november 2008 in Bazel, Zwitserland tijdens het jaarlijkse indoor festival. De volledige set zou hierop staan volgens setlist.fm: Gary Moore Concert Setlist at AVO Session Basel 2008 on November 13, 2008 | setlist.fm. De set bevat zes covers en twee eigen nummers, Since I Met You Baby en Still Got the Blues. Don't Believe a Word komt natuurlijk van Thin Lizzy.

Gary Moore overleed op 6 februari 2011 en deze opnames tonen waarom hij een unieke gitarist was met dat fantastisch gitaargeluid van hem, zacht als het moet, evenzeer knallen wanneer het kan. Qua postume livealbums valt het nog mee bij hem, deze vliegt dan ook op de lijst, het heilige (compleet) hebben qua studio- en livealbums.

Bezetting: Gary Moore (zang / gitaar), Pete Rees (bass), Vic Martin (keyboards) en Brian Downey (drums én ex-Thin Lizzy).

Meer info over Baloise: Baloise Session - Wikipedia - en.wikipedia.org

avatar van Twinpeaks
Met mijn verjaardag gekregen en erg blij mee. Puntgave opname en Moore is in vorm. Don’t Believe A Word is er vol op en i’ll Love You More That You’ll EVer Know is lekker slepend. Er zit natuurlijk weinig progressie in het genre , maar op een of andere manier heb ik daar bij Moore nooit zo’n probleem mee. Moore doet waar hij goed in is en wisselt zijn solo’s af met venijnigheid en warmte. 4 en halve pingel en ik zet hem maar weer eens op.