menu

Keynote Speakerz - Record (2007)

mijn stem
3,59 (16)
16 stemmen

Nederland
Hip-Hop
Label: Walboomers

  1. Intro
  2. Rise This Year (The Seed)
  3. It's Like That!
  4. It's Like This!
  5. Find Myself
  6. My Thang
  7. 3-4-U

    met ParAdoX

  8. T.O.F.C.
  9. Blueberry

    met Ninthe

  10. Crank It Up
  11. Summer 4 Autumn
  12. Drink, Drank, Drunk
  13. Don't Stop
  14. Meet Me in Music

    met Kay-Ann

  15. The Getaway
  16. Say What?

    met King Jule en Avi

  17. Outro
  18. My Bad!
zoeken in:
avatar van waxs
Het heeft even geduurt voor hij erop stond, maar daar issie dan. Sinds de release van de EP en het nieuwe matariaal dat met regelmaat op de officiele website werd geplaatst verheugde ik me al op dit album. Veel diepgang biedt "Record" niet, wel een flink pakket aan vrolijke producties. Zeker voor Nederlandse begrippen heeft het mijn inziens allemaal erg goed uitgepakt.

Gekkenhuis
Tsja, ik vind dit niet heel goed. Skiggy en Master Surreal klinken soms heel geforceerd. Vooral op de wat snellere en "hardere" beats klinkt het niet lekker. Ze komen beter tot hun recht op de rustigere nummers.

Tekstueel ontlopen ze elkaar weinig, Skiggy strooit wel heel vaak met wat wat geforceerde wordplay (You can call on me, but don't call me in the morning), maar echt irritant wordt het niet.
Net als het Duke & Gonzo project, wat je wel met deze plaat kan vergelijken, ligt het me niet zo.

3*

avatar van Shelter
4,5
Erg vet vind ik dit album... hele lekkere jazzy producties.
Dit album vind ik nu al het betere werk wat Nederland te bieden heeft... 4,5*

avatar van Rhythm & Poetry
2,5
Op het nummer Find Myself wordt de zelfde sample gebruikt als op het geweldige nummer Missing Children van CunninLynguists en Braille.

Vind deze cd wel oké met name Skiggy vind ik een goede rapper maar ook die andere kan er wat van. Maar het album is nog wat te wisselvallig voor mij. De producties met de jazz invloeden vind ik er met kop en schouders bovenuit steken.

raffael77
Lekkere frisse plaat met leuke raps die niet al te diep gaan maar wel lekker in het gehoor liggen. Daarnaast lekkere frisse beats en hier en daar een boombap knaller.

Leuke groep van Nederlands bodem.

avatar van thtboz
3,5
ik vind dit het levende bewijs dat nederland wel wat in huis heeft. Ik vind het lijken dat nederlandse hiphop wordt bestuurd door ali b, yes-r en dat soort "troep". Maar dit samen met opgezwolle, fakkelbrigade en nog een paar artiesten vind ik het nederlandse hihop opkrikken. vet album met als uitschieters it's like that, it's like this en find myself

Rene1979
Wat een geweldig album dit. Goeie jazzie beats en Skiggy is wel een goeie mc.

avatar van Nr.4
3,5
Leuke Engelstalige release uit NL. Fris album met Don't Stop als mijn persoonlijke favoriet, die komt vaak voorbij hier.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:28 uur

geplaatst: vandaag om 19:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.