The Away Team - Training Day (2007)

Label: Hall of Justus

11. Psycho Ward

met Sean Price

12. I'm a Fool
avatar van waxs
Over hun voorgaande album was ik gematigd enthousiast. Deze plaat lijkt die voorganger te gaan overtreffen met de interessante lijst aan gastartiesten. Ik ben benieuwd.

avatar van waxs
Hmm, heel apart, lijkt verdacht veel op een Dokument beat, die helaas niet meer op z'n MySpace staat.

avatar van Osiris Apis
Slap album. Producties zijn weinig boeiends. Meestal vind ik Krysis beats wel dope. Sean Boog is vind ik ook niet echt een goede mc.

avatar van waxs
Hmm, ik vind het nog wel tamelijk "oké" zo op het eerste gehoor.

avatar van Osiris Apis
Ik luister net de instrumentale versie van Sum of Me. Dat is een best lekkere productie. Alleen die versnelde bassdrum in een gedeelte van de beat vind ik minder.