De Daverende Dertien (1976)

1 stem

Label: CNR

1. Hank Mizell - Jungle Rock
  2. Lee Towers - You Never Walk Alone
  3. Rosy & Andres - I Was Born to Love
  4. Catapult - Remember September
  5. Bob Bouber - Voor Niets (No Charge)
  6. The Shangri-Las - Leader of the Pack
  11. Sommerset - There Goes My Everything
  12. Cake - No Money, No Love
  13. Linda - Johnny
avatar van wendyvortex
Ooit nog bij de kraak gevonden op weg naar school. Zat in een hoes van Mahalia Jackson. Jungle Rock, Voor Niets, Leader of the Pack, Rocky. De rest is niet zoveel aan. Lois Lane is de Engelse zangeres en niet de zusjes uit Amsterdam.

avatar van Hans Brouwer
"De Daverende Dertien" dateert uit 1976. Mijn echtgenote lijkt wel op de hoes afgebeelde dame toen ik haar zo'n 50 jaar geleden leerde kennen. Vrouwtjelief is inmiddels de 60 jaar ruimschoots gepasseerd maar ze is nog net slank, aantrekkelijk, lief en ondeugend als een halve eeuw geleden.
"You never walk alone": mijn vrouw en ik wandelen al 50 jaar samen door het leven...