Danko Jones - We Sweat Blood (2003)

Canada
Label: Bad Taste

1. Forget My Name (2:52)
  2. Dance (3:29)
  3. I Love Living in the City (3:22)
  4. I Want You (3:18)
  5. Heartbreak's a Blessing (2:54)
  6. Wait a Minute (2:34)
  7. Strut (2:49)
  8. Home to Hell (2:13)
  9. Hot Damn Woman (3:06)
  10. The Cross (2:21)
  11. Love Travel (2:56)
  12. We Sweat Blood (2:58)
  13. Woogie Boogie * (2:55)
avatar van twin
deze gasten zijn live erg goed, pure energie

avatar van bonothecat
Ze zijn erg leuk live...maar je moet ze niet een tweede keer zien....dan doen ze namelijk hetzelfde kunstje nog een keer...

avatar van Bwian
Ik heb ze 2 keer live gezien en de 2e keer was nog beter dan het 1e optreden!

avatar van c-moon
Live er goed? Hm ik weet niet.

Op Werchter vorig jaar was ik vooral overtuigd dat de heren ongeloofelijk veel herrie maken, en dat de zanger tot 10x toe moet roepen hoe geweldig hij toch wel is.

Pure energie, inderdaad.. Maar eigenlijk verwacht ik ook van een band dat ze.. Songs hebben, en liefst nog met een melodie

Enfin... ik heb ze ENKEL live gezien he, dus op CD ontdekt je in de wall of sound misschien iets beter de liedjes....

Maar ik zal dit plaatje eens beluisteren en dàn pas mijn stem plaatsen

avatar van Lying Mouth
Danko Jones komt volgens mij beter tot zijn recht in een kleine zaal dan op een groot festival als Werchter. Ik heb ze (met Bwian) in de Melkweg gezien tijdens Jack Daniels Rock Night en mijn enige kritiek was dat het te kort was

Ik vind wel dat Danko zelf inderdaad erg met zichzelf is ingenomen maar tja het stond toen ook wel als een huis.

Als je een plaatje van Danko Jones gaat luisteren kun je ook kiezen voor Born a Lion. Persoonlijk vind ik die nog wat leuker dan deze. Het is iets minder wall of sound waardoor de songs wat beter tot zijn recht komen. Play the Blues, Lovercall en Love is unkind zijn mijn favorieten.

Gezien jouw smaak zoals ik die op de rest van de site zie gok ik dat je Born a Lion net iets meer kunt waarderen dan deze.

avatar van c-moon
Hallo Lyin Mouth.
Bedankt voor je tips! Ik laat je weten wat mijn bevindignen zijn (als ik het niet vergeet LOL)

roeland
het begint leuk, maar het wordt nogal eentonig naar mijn mening.
elke keer weer een gitaar rifje en weer lekker schreeuwen.

avatar van chansadres
De minste van Danko. Eerdere albums zijn iets orrigineler maar dit valt goed te pruimen

avatar van Leonard91
Aardig album, maar na een tijdje wordt het wel gewoon een beetje krijsen met een muur aan gitaarherrie erachter. Paar nummers zijn wel aardig, maar als geheel maar een 3*

Kingsnake
Ook een zeer geslaagde plaat van deze band. Niet veel gitaarsolo's maar de nummers luisteren lekker weg en het is moeilijk stilzitten met deze muziek.

Hot Damn Woman vind ik een lekker beest van een track.