James Newton Howard - Dreamcatcher (2003)

Score
Label: Varèse Sarabande

1. Main Title (2:47)
  2. Finding Rick (1:48)
  3. Animal Exodus (3:46)
  4. Becky Bleeds (1:16)
  5. The Weasel (5:44)
  6. The Debate (4:12)
  7. Henry Returns to the Cabin (4:23)
  8. What Are You Up To? (2:10)
  9. Henry Meets Owen (2:52)
  10. 800 (2:08)
  11. Curts and Owen Battle (2:55)
  12. Duddets Warns Henry (3:27)
  13. Pete and Trish (2:14)
avatar van Daan
PAS OP!! OFF-TOPIC: Dreamcatcher, de film waar ook die gozer van Band of Brothers in speeld (die met dat rode haar). Sorry mensen, maar ik moest het even kwijt.

neo
Meer pas op voor deze oninteressante score

avatar van Daan
Mensen, wees dus gewaarschuwd...

neo
Het begint nog redelijk met een zeer aardige underscore, een main theme wat lijkt te werken. Maar dan komen de horror-composities (dubbelzinnig) te voorschijn. Het gevoel van cliche, goedkope spanning, jammer. 2 sterren

Ben ik het toch niet helemaal mee eens; de electronische invloeden in combinatie met t orkest geven soms originele klanken (Main Titles) en verschillende tracks klinken toch lekker. Aan het eind word het zelfs best mooi (Duddits Warns Henry).

Maar ok, jammer dat het niet echt imponeerd en vaak idd ongeinspireerd overkomt. Toch niet echt slecht en leuk om een paar keer te luisteren.

neo
Schiet mij nog wel een aardig motiefje te binnen, maar zelfs dat maakt niet veel goed

avatar van JohnWilliams
Vind deze Score net als Score-freak juist wel mooi. Vooral de Main Title met dat prachtige deuntje. Voor de rest vind ik de Score ook heel aardig. Wel moet ik zeggen dat de Score "Lady in the Water, en King Kong", vele malen beter zijn maar deze mag daar niet onder leiden!