PinkPantheress - Fancy That (2025)

Pop / R&B
Label: Warner

1. Illegal (2:29)
  2. Girl Like Me (2:24)
  3. Tonight (2:56)
  4. Stars (2:21)
  5. Intermission (0:24)
  6. Noises (1:44)
  7. Nice to Know You (2:50)
  8. Stateside (2:48)
  9. Romeo (2:34)
avatar van alexander-r
Dit is echt een heel nice album/mixtape! Door de korte speelduur al een keer of 20 gedraaid van het weekend. Past perfect bij het weer. Stars is het prijsnummer voor mij. Maar elk nummer tikt hetzelfde, hoge, niveau aan

avatar van Coma Cat
Strijd om de briljantste sample van het jaar tussen Underworld in Illegal en The Streets in Nice to Know You. De verslavingsfactor van deze mixtape schiet door het dak

avatar van Arno
Coma Cat schreef:
Die Basement Jaxx in Girl Like Me mag er wmb ook zijn. Heerlijk mixtapeje inderdaad.

avatar van adri1982
Coma Cat schreef:
Dat is een versnelde sample van Underworld's 'Dark & Long' (Dark Train)' (1995; tweede versie van 'Dark & Long' (1994)), die je in 1996 kon horen in de afkickscene van de film 'Trainspotting' (1996) van Danny Boyle. Deze melodie (van Underworld) is in 2001 ook al een keer nagebootst door de Italiaanse DJ Mario Più (M. Piperno) in 'The Vision'.

avatar van alexander-r
Ja goed dan denk je dat het niet mooier kan met deze plaat. Blijkt dat toch ineens wel te kunnen. Remixes met Kylie Minogue, Sugababes, Bladee etc. En die samples heeft ze natuurlijk ookal feilloos in de vingers. Muzikaal genie

Arno schreef:

En die van Groove Armada's Suntoucher in Noises ook. Hele fijne mixtape did!