Wilt - Radio 1940 (2002)

Avant-Garde
Label: Ad Noiseam

1. Radio Tower (6:30)
  2. Noise Music: Metal Assemblage # 1 (3:14)
  3. Social Occult Machine (10:16)
  4. Depression Modern (6:43)
  5. Propaganda (7:44)
  6. Silence Between War (7:47)
  7. Untitled Post War Piece (2:59)
  8. Pale Skin Memories (7:12)
  9. Gray Transmission (8:20)
  10. Sandman (7:15)
  11. Painting Sound into Futurism (6:08)
  12. Noise Music: Metal Assemblage # 2 (5:07)
  13. To the Fallen(B&W) (7:40)
  14. Charcoal and Soot (5:23)
  15. The Shadow Out of Time (6:58)
  16. Hour of the Wolf (5:48)
  17. Under the Roots of Paris (5:20)
  18. Dawn of Technology (8:07)
  19. Radio Failure (5:33)
avatar van Onderhond
Dank aan diegene die deze ingevoerd heeft. Spaart mij weer wat werk

Geen dank hoor, ik doe het met plezier.

avatar van Onderhond
Als je nu de rest van het Ad Noiseam label ook nog even wil toevoegen

En misschien meer op z'n plaats in één of ander topic, maar zou het recordlabel ook geen interessante informatie zijn om toe te voegen ?

Ik ben het wel met je eens ja. Toevoeging van het label maakt het soms een stuk duidelijker met wat voor soort muziek je te maken hebt.

Ik zal proberen meer industrial en aanverwante muziek toe te voegen. Nadeel is het vinden van correcte plaatjes. Als er nou ergens een label zou zijn met een catalogus met bij de cd's een jpg bestand zou dat veel moeite schelen.

avatar van Onderhond
Hier mag wel een 4.5* bij.

Was ooit één van de eerste AN releases die ik gevonden had, en moet zeggen, het heeft toch een tijd geduurd voor ik hier wat mee kon.

Ondertussen zijn we een paar jaar en tig releases verder, en zet ik dit s avonds graag op. Stemming en sfeer verzekerd , je moet je alleen wel willen laten meevoeren. Duister, onheilspellend, beetje luguber ... Ik geloof dat dit naast Dark Ambient ook wel eens Illbient genoemd wordt, en het heeft z'n naam niet gestolen.

Toch is het niet depressief of echt zwaar drukkend, maar sterk sfeerscheppend en een prachtig textuur dat in een moderne huiskamer niet mag ontbreken. Minder noizy, iets meer soundscape achtige dingen, en dat de volle 2 uur. Genieten