Greet Death - Die in Love (2025)

Label: Deathwish

1. Die in Love (2:38)
  2. Same but Different Now (5:22)
  3. Country Girl (5:54)
  4. Red Rocket (4:38)
  5. Emptiness Is Everywhere (5:48)
  6. August Underground (4:52)
  7. Small Town Cemetery (2:42)
  8. Motherfucker (5:11)
  9. Love Me When You Leave (6:58)
avatar van Elbow
Prachtige drie vrij gegeven songs. ‘Same but different now’ ‘country girl’ en ‘Motherfucker’ lekkere indie rock, shoegaze..
Kijk uit naar hun derde album. Voer voor fans van Slow crush, nothing, ovlov….

avatar van coldwarkids
Interessante plaat!

avatar van Rain King
Goed album, maar de zangstem van Logan Gaval vind ik bij vlagen gewoon ronduit vervelend, bijvoorbeeld op Red Rocket. De tracks waar niet hij, maar Harper Boyhtari de zang verzorgt steken er dan ook met kop en schouders bovenuit, met name Country Girl en Emptiness is Everywhere.

Interessant genoeg om nog vaker te beluisteren - wellicht groeit 'ie in mijn waardering.

avatar van Juul1998B
Hele vette ontdekking zeg! Ik moet de voorganger ook maar eens luisteren als ik daar het stemgedrag zie

avatar van Barend G
Ook bij OOR hebben ze 'm door