Gin on the Rocks - Hot (1987)

geen stemmen

Label: Kickass

1. Bad News (3:15)
  2. My Home (4:12)
  3. Cheline (7:47)
  4. Just Aint Enough (4:56)
  5. Money Makes... (4:12)
  6. Hot! (2:33)
avatar van Faalhaas
Wie kent deze EP? Is met zanger Andrew Elt die later opdook in de Sleeze Beez.

Er zijn er slechts 500 van geperst en ze wisselen van eigenaar voor exorbitante prijzen. Ik heb hem helaas nog nooit gehoord. Mocht iemand hem digitaal hebben voel je vrij mij een berichtje te sturen.

avatar van Von Helsing
Faalhaas schreef:
Wie kent deze EP? Is met zanger Andrew Elt die later opdook in de Sleeze Beez.

Ik stuur geen berichtjes hierover met fake links

uhuh

Von Helsing schreef:

Op marktplaats wel voor een redelijke prijs te vinden

≥ Gin on the Rocks - Hot (1987) — Vinyl | Rock — Marktplaats

Thanx, dat is idd best nog een redelijke schappelijke prijs. Moet ik ook meteen mijn platenspeler maar eens laten maken.