The Farm - Let the Music (Take Control) (2025)

Label: Modern Sky UK

1. Forever and Ever (2:54)
  2. Let the Music (Take Control) (3:17)
  3. Feel the Love (3:41)
  4. Waiting for the Sun (3:10)
  5. Breathe (3:38)
  6. That Feeling (2:51)
  7. World Without You (3:14)
  8. Moment in Time (3:10)
  9. Can't Stop (Loving You) (3:22)
  10. Eternity (5:51)
avatar van vigil
Na een lange tijd weer eens een nieuw album van The Farm. Het is stiekem een best lekker album geworden. Een album wat me met regelmaat doet denken aan Duran Duran. Die zouden op dit punt in hun carrière ook best met dit soort nummers kunnen komen.

Met een kleine jeugdsentimentbonus naar boven een mooie 4*

avatar van rzasa
Wat een verrassing! Valt alleszins mee en er staan echt leuke nummers op. Aan de korte kant helaas, ook omdat de afsluitende track mij helemaal niks doet.

avatar van DeWP
Wat een slappe hap. Alsof je naar een puberbandje luistert. Kinderachtige teksten, slechte zang, gewoon slecht. Het gaat me na enkele nummers zelfs wat irriteren, dat is niet goed. Een half uur muziek luisteren duurt dan erg lang..