DJ Haram - Beside Myself (2025)

Electronic / Hip-Hop

8. IDGAF (3:52)

met Abdul Hakim Bilal

9. Badass (1:42)

met Carmen Nebula

10. Loneliness Epidemic (2:54)
  11. Sahel (4:57)

met El Kontessa

12. Distress Tolerance (3:13)
  13. Who Needs Enemies When These Are Your Allies? (2:01)
  14. Deep Breath (An Ending) (2:37)
avatar van dix
dix
Wie kijkt hier nu niet naar uit

avatar van Poles Apart
Kostelijke plaat, lost de hoge verwachtingen op basis van de voorlopers wat mij betreft volledig in, gaat nog vaak beluisterd worden, respect voor deze mevrouw die lekker haar eigen gang gaat.

avatar van dix
dix
Noisy, edgy en ook best wel Jolly. Laat ik zaaf, exsxesven en itchy eens vragen om zich hier te melden.

avatar van tnf
tnf
De berichten hierboven deden leuke, speelse muziek vermoeden. En de gelinkte profielen hierboven, van mensen waarvan verwacht wordt dat ze dit leuk zouden kunnen vinden, zijn qua muzikale invulling niet heel doorsnee.

Ja, het geheel heeft inderdaad iets speels, in de zin van 'lekker een beetje rommelen met leuke geluidjes'. Maar de nummers gaan vaak niet echt ergens heen. Ook de track met Armand Hammer niet, terwijl die act best tot wat in staat is.

Het is geen lelijke muziek, maar er echt warm van worden? Nee.

avatar van itchy
dix schreef:

Een hoog "I wonder what this button does" gehalte maar zeker ook Jolly dan wel merry want heeft inmiddels een paar keer aangestaan en dat kan niet elke nieuwe plaat zeggen!