Toploader - Onka's Big Moka (2000)

Label: S2

1. Let the People Know (3:56)
  2. Dancing in the Moonlight (3:53)
  3. Achilles Heel (3:58)
  4. Breathe (3:56)
  5. Do You Know What Your Future Will Be? (4:24)
  6. Only for a While (3:50)
  7. Just Hold On * (4:01)
  8. Higher State (3:11)
  9. High Flying Bird (4:10)
  10. Summer Cycle (4:39)
  11. Just About Living (4:01)
  12. Floating Away (In the Bath Tub) (3:24)
Alleraardigst bandje, maar meer ook niet. Het ontbrak ze een beetje aan eigen smoel.
Rockt een beetje a la Black Crowes, alleen zijn die net ff wat beter

Allmusic
Welnee joh, dit lijkt in de verste verte niet op the Black Crowes. Het is gewoon een pop/rock-bandje dat simpele, vrolijke pop/rock maakt. Het heeft eerder wat weg van Train. Aanrades zijn Achilles Heel en Breathe. 3*

avatar van grovonion
Dancing in the moonlight vond ik een super aanstekelijke single. Gaf me altijd een lekker zomers gevoel vanbinnen. Rest van CD kan spijtig genoeg daar niet aan tippen en laat desgevolgd ook geen blijvende indruk na. 2,5*

avatar van ariedirk
dit album gekocht nadat ik magic hotel zo leuk vond, maar deze valt toch wel tegen

avatar van chansadres
Dit vind ik dus een geweldige cd. Topnummers zijn toch wel Dancing in the moonlight, Achilles Heel en Only for a while!

Ik heb dit album op impuls gekocht vanwege Dancing in the Moonlight. Slechte zaak natuurlijk. De rest heb ik nooit echt kunnen uitluisteren...

avatar van wibro
Ik zag dit album liggen voor slechts € 2,00 op de CD/vinyl markt in Nijmegen. Meegenomen vanwege het uitstekende nummer "Achilles Heel". De rest vind ik niet zo bijzonder. "Dancing in the Moonlight" - je hoorde dat nummer destijds veel op Ned. 3 - vind ik zelfs een van de minste nummers. Het lage gemiddelde op Music Meter is mijnsziens daarom ook wel enigszins terecht.