Rene Froger - Illegal Romeo Part 1 (1996)

Label: Dino

1. The Girl's So Right for Me (3:24)
  2. You're the Story of My Life (4:35)
  3. That's When I'll Stop Loving You (4:23)
  4. In a Quiet Moment (4:05)
  5. If You Don't Know (4:33)
  6. Don't Wanna Love Ya (3:59)
  7. What If (4:18)
  8. Anything You Ask (5:14)
  9. Hearts Be Strong (4:16)
  10. Love Is on the Way (4:09)
  11. The Number One (3:28)
  12. Wild Rhythm [European Mix Part 1] (3:58)
avatar van Poles Apart
Zou Part 2 ooit nog uit komen?

Weet nog dat de jongens van Faith No More tijdens een bezoek aan Amsterdam een poster van dit album zagen ophangen en zich afvroegen "WTF is an illegal Romeo"?

avatar van nlkink
Poles Apart schreef:

Zou Part 2 ooit nog uitkomen?

Persoonlijk zit ik er niet om te springen maar in 020 e.o. is er kennelijk behoefte aan.
Een aantal jaren geleden kregen een collega en ikzelf in een kledingszaak in Groningen elk twee gratis kaarten voor een concert van Froger aangeboden als we er een spijkerbroek kochten. We hebben de spijkerbroeken gekocht maar vriendelijk bedankt voor de gratis kaarten. De verkoper flapte er uit dat er nog geen enkele klant had toegehapt op het aanbod.

Hij zingt tegenwoordig toch Nederlandstalig materiaal? Illegale Romeo Deel 2 klinkt voor de gemiddelde Jordanees vast niet zo stoer als het Engelse Illegal Romeo etc. etc..