Jerskin Fendrix - Once Upon a Time... in Shropshire (2025)

Label: untitled

1. Beth's Farm (5:33)
  2. Princess (5:46)
  3. Sk1 (4:20)
  4. Sk2 (3:57)
  5. Mum & Dad (5:47)
  6. Jerskin Fendrix Freestyle (3:22)
  7. The Universe (7:42)
  8. King Lear (6:41)
  9. Together Again (7:14)
  10. Last Night in Shropshire (8:47)
avatar van coldwarkids
Beth's Farm
Dit deze week geleden ontdekt. Als deze man niet gaat doorbreken met z'n tweede plaat dan weet ik het niet. Veel potentie. aERodynamIC kan dit waarschijnlijk ook wel waarderen

coldwarkids schreef:
aERodynamIC kan dit waarschijnlijk ook wel waarderen

Als ik heel flauw ga doen zeg ik: vast niet als ik kijk naar jouw stemgedrag en de mijne

Maar ben de beroerdste niet dus slingerde ik Beth's Farm aan. Ik hoef niet flauw te zijn: hier krijg ik de zenuwen van, dus het klopt. Maar na vier minuten begreep ik het wel: de strijkers.
Over Sk1 vind ik het lastiger een mening te vormen, die moet nog landen. En Jerskin Fendrix Freestyle had ik vroeger misschien leuk gevonden, maar nu niet...... geforceerd interessant-doenerij wat bij een aantal users op deze site juist wel zal aanslaan ben ik van overtuigd.

Ik ben dus heel voorzichtig, want ik vrees dat de rest van dit album ook wel die kant op zal gaan.

Uiteraard hoop ik dat dit uiteindelijk de goede kant op gaat Ik hou het in de gaten.