Miles Kane - Sunlight in the Shadows (2025)

Label: Easy Eye

1. Love Is Cruel (3:13)
  2. Electric Flower (2:38)
  3. Sunlight in the Shadows (3:19)
  4. Coming Down the Road (2:44)
  5. Always in Over My Head (2:46)
  6. Blue Skies (2:44)
  7. My Love (2:46)
  8. Without You (2:57)
  9. Sing a Song to Love (2:55)
  10. Slow Death (3:39)
  11. I Pray (3:37)
  12. Walk on the Ocean (4:31)
avatar van JVT
JVT
Plaat geproduceerd door Dan Auerbach. Dat wekte toch weer mijn interesse.
Ik was Miles Kane toch wel wat uit het oog verloren en het werd ook steeds slechter wat hij uitbracht.

Maar de nieuwe single klinkt weer heel erg goed! Beetje Dan Auerbach, beetje Last Shadow Puppets!

avatar van Bert Wasbeer
De producties van Auerbach zijn toch vaak erg fijn. En de match met Miles Kane vind ik persoonlijk echt prima. Niet origineel wellicht, maar wel sterke songs.

avatar van VladTheImpaler
Stiekem heeft Miles Kane hier een hele lekkere plaat gemaakt. De combinatie met Dan Auerbach als producer pakt hier echt heel goed uit, de lichte bluesrock invloeden van The Black Keys passen erg goed. Na een paar albums zoekende te zijn geweest lijkt Miles een jasje te hebben gevonden die hem erg goed staat. Maar het belangrijkste is dat er gewoon erg sterke tracks op staan die soms weer doen denken aan de oude Miles. Ik kan hier goed van genieten.