Joy Huerta & Benjamin Velez - Real Women Have Curves: Original Broadway Cast Recording (2025)
geen stemmen
Label: Ghostlight
Florencia Cuenca, Jennifer Sanchez, Carla Jimenez, Aline Mayagoitia, Sandra Valls en Shelby Acosta - Make It Work (3:14)
Justina Machado, Florencia Cuenca en Mauricio Mendoza - De Nada (2:15)
Tatianna Cordoba - Flying Away (3:17)
Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Jugglin’ (4:40)
Aline Mayagoitia en Tatianna Cordoba - If I Were a Bird (2:45)
Florencia Cuenca en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Daydream (3:04)
Mason Reeves, Tatianna Cordoba en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Already Know You (3:59)
Justina Machado, Tatianna Cordoba, Florencia Cuenca en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Oye Muchacha (4:35)
Justina Machado en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Adiós Andres (3:07)
Jennifer Sanchez, Carla Jimenez en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Siempre Mi Gente (3:17)
Tatianna Cordoba, Carla Jimenez, Florencia Cuenca, Justina Machado en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Real Women Have Curves (3:43)
Mason Reeves en Tatianna Cordoba - Doin’ It Anyway (2:51)
Mauricio Mendoza en Justina Machado - Life Is Like a Dance (2:35)
Florencia Cuenca en Tatianna Cordoba - Flying Away [Reprise] (1:45)
Florencia Cuenca, Tatianna Cordoba en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Finishing the Dresses Montage (3:15)
Aline Mayagoitia en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - Itzel’s Letter (1:01)
Tatianna Cordoba en Original Broadway Cast of Real Women Have Curves - I Got It Wrong (4:20)