Joyner Lucas - ADHD 2 (2025)

1 stem

Label: Twenty Nine

1. Family Therapy [Skit] (3:23)
  2. I Wish I Knew (2:50)
  3. One of Them (2:51)
  4. Tear Me Down (3:58)

met Ava Max

5. Kevin [Skit] (0:53)
  6. The Way That I Am (3:26)
  7. Riot (3:44)
  8. Hate Me (3:44)

met T-Pain

9. Denzel [Skit] (1:04)
  10. White Noise (2:50)
  11. Butterfly Effect (3:44)
  12. Anxiety Wins (3:25)

met blackbear

13. New Sofas (3:31)

met Ty Dolla $ign

14. Therapy Check Up [Skit] (1:36)
  15. Active (3:41)
  16. Time Is Money (3:18)

met J Balvin, Fireboy DML en DaBaby

17. Listen to My Demo (5:04)
  18. Momma (4:03)

met Chris Brown

avatar van Yestsida
Doet me weinig.

Joyner Lucas is in principe een (heel) sterke rapper dat weinig verkeerd doet. Hij doet me wat denken aan Hopsin. Beide zijn hevig geïnspireerd door Eminem, rappen op een hoog niveau, hebben we degelijk iets te zeggen (of het nu interessant is laat ik in het midden) en krijgen vaak de stempel "corny" toegedeeld. Hopsin was op een gegeven moment mijn favoriete rapper, nu luister ik er niet meer naar. Op een nieuw album wacht ik niet meer en moest er toch één uitkomen gaat het me weinig doen vrees ik.
Moest Joyner in dezelfde periode begonnen zijn ben ik er zeker van dat ik hier vroeger ook groot fan geweest zou zijn, nu beklijft het niet.

I Wish I Knew, One of Them en The Way That I Am zijn de hoogtepunten en de enige nummers waar ik naar terug zou kunnen grijpen.

Nummers als Tear Me Down, Riot, White Noise, Butterfly Effect en Momma zijn voor mij te zeemzoet met pop-achtige producties waar ik simpelweg niets mee heb. Qua gastartiesten springt Big Sean er bovenuit ook al zit hij in dezelfde categorie als de gastheer: hij interesseert me gewoon niet. DaBaby heeft ook een leuke strofe maar absoluut niets bijzonder.

De twee "therapy"-skits gaan echt nergens over, de eerste gaat ook veel te lang door. Leuke extra wel dat Kevin Hart weer voorbij komt in een skit én niemand minder dan Denzel Washington te horen is in een aparte skit!

ADHD 2, het derde studioalbum van Joyner Lucas, doet me net zoals de gastheer erg weinig. Volgens mij ga ik zijn volgende project zelfs niet meer checken.