Che Noir - The Color Chocolate 2 (2025)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. Painting Class (2:08)
  2. Buy Vs Sell (4:24)
  3. Who's the Greatest? (4:17)

met eLZhi

7. Stories (2:55)
  8. New Beginning (3:47)

met Son Little

avatar van Yestsida
Dit album is een sterke opvolger van haar EP vorig jaar.

Op The Color Chocolate 2 bewijst Che Noir wat mij betreft één van de meest interessante "femcee's" te zijn, mogelijks zelfs mijn nummer één momenteel. Hier rapt ze ook weer met haar welgekende souplesse en prachtige controle over haar stem. Ze articuleert kristalhelder, heeft inhoudelijk iets mee te delen en is een begenadigd verhaalverteller.

eLZhi ken ik voornamelijk van naam, op Who's the Greatest? laat hij horen dat ik misschien ook eens iets uit zijn solocatalogus moet gaan beluisteren. 7xvethegenius bewijst, net zoals de gastvrouw, op Show & Tell ook weer dat zij één van de topvrouwen is in Hip Hop. De soulvolle zangstem van Son Little heeft een toegevoegde waarde op New Beginning.

Blijf maar doorgaan op deze manier, Che Noir!