Oh Laura - A Song Inside My Head, a Demon in My Bed (2007)

Zweden
Label: Cosmos

1. A Call to Arms (3:12)
  2. It Ain't Enough (3:33)
  3. Release Me (3:05)
  4. Black n' Blue (4:10)
  5. Fine Line (3:44)
  6. Raining in New York (4:18)
  7. Out of Bounds (3:01)
  8. Thunderbird Motel (2:48)
  9. The Mess You Left Behind (3:13)
  10. Killer on the Road (3:54)
  11. Friend Like Me (3:37)
avatar van shiral
Dat niet meer mensen deze cd kennen verbaasd me echt! Dit is de eerste cd van Oh Laura, en ze zijn nog niet echt doorgedrongen tot veel meer andere landen dan Zweden, dat zal wel de reden zijn. Maar het is absoluut de moeite waard dit te gaan luisterteren! Prachtige muziek, ik heb er geen andere woorden voor.

Ja he! Ik was heel lang de enige die hierop gestemd had, gelukkig zijn er meer mensen die Oh Laura ontdekt hebben.
Prachtige muziek, vooral 'release me' en 'friend like me' kunnen mij zeker bekoren, wat een emotie...

avatar van lauradance
wat een lekker plaatje, gewoon lekker rustig, mooie teksten en een mooie stem. niet elk liedje kan me even veel bekoren maar over het algemeen is deze plaat een topper.

avatar van JoBBuS
Mooi album hoor! Eén van de weinige 'rustige' albums die ik ook van begin tot eind kan laten afdraaien zonder het saai te gaan vinden.

Favoriete nummers release me, call to arms, it's raining in New York, call to arms... eigenlijk vind ik alle nummers goed te doen op 1 na: black n blue.

avatar van Guinness1980
vooral het eerste gedeelte van dit album vind ik goed.
In sommige nummers vind ik de stem van de zanegres een beetje op Ilse de Lange lijken.

avatar van Emile93
Ik denk dat Release Me misschien wel het mooiste nummer is dat ik ooit heb gehoord! Prachtige tekst en een briljant nummer! De UK versie ervan is zelfs nóg net iets mooier!