Hans Zimmer - F1 The Movie (2025)

1 stem

Duitsland
Score
Label: Atlantic

1. F1 (3:13)
  2. Anything You Wish You'd Done Differently? (2:10)
  3. Run for the Podium (6:32)
  4. Road to Recovery (3:29)
  5. Built for Combat (3:05)
  6. Drive Fast (6:17)
  7. Tell Me About Kate (1:34)
  8. Keep It in One Piece (2:57)
  9. No One Drives Forever (6:05)
  10. Lining Up on the Grid (2:10)
  11. It’s All Just Noise (4:00)
  12. Elbows Out (7:28)
  13. Red Flag (4:02)
  14. Three Laps Is a Lifetime (5:53)
  15. See You Down the Road (2:51)
avatar van thomzi50
Sinds Hans Zimmer het toeren heeft ontdekt, brengt hij veel minder soundtracks uit. Dat zorgt er helaas niet voor dat die paar scores waar hij zich wel over ontfermt extra doordacht in elakar zetten.

F1: The Movie is Zimmer, sorry, misschien wat flauw bij deze film: op de automatische piloot. Meer nog dan dat: het lijkt wel alsof een behendig computerprogramma is gevraagd een Zimmer-achtige score te maken. Natuurlijk, daarmee doe ik deze score iets te kort, Zimmer kan altijd heel handig de spanning opvoeren in muziek, je voelt de bombast en emoties stijgen en kletteren en knetteren. Maar er zit geen eigen draai aan, geen eigenzinnig thema. Het is meer van hetzelfde, en dan minder goed dan voorheen.