The Mercury Program - A Data Learn the Language (2002)

Label: Tiger Style

1. Tequesta (7:38)
  2. Fragile Or Possibly Extinct (7:19)
  3. Slightly Drifting (6:24)
  4. Egypt (4:52)
  5. To-from Iceland (5:41)
  6. You Yourself Are Too Serious (5:23)
  7. Gently Turned on Your Head (4:03)
  8. Sultans of el Sur (5:47)
avatar van McSavah
Zo, dit is echt geweldig. Als je van Tortoise houdt e.d. zeker luisteren! (anders ook natuurlijk)

avatar van McSavah
Het nieuwe album 'Chez Viking' komt op 24 november uit, en is hier alvast te bestellen als er heel toevallig geïnteresseerden zijn. Maar eerst mogen er wel wat meer mensen naar deze prachtplaat gaan luisteren...

avatar van arcade monkeys
Omdat ik TNT van Tortoise heel goed vind heb ik deze ook eens beluisterd en het bevalt me wel. Er staan een paar erg mooie nummers op, Gently Turned on Your Head is mijn favoriet.
Aan Tortoise kan het alhoewel niet tippen, de sfeer houdt me iets minder geboeid en het is wat minder gevarieerd dan op TNT. Maar zeker een leuke plaat.