Gunna - The Last Wun (2025)

Label: 300

1. Many Nights (2:07)
  2. Let That Sink In (3:05)
  3. Just Say Dat (2:03)

7. Biting My Game (2:24)
  8. Prototype (2:55)
  9. Wgft (3:04)

met Burna Boy

10. Forever Be Mine (2:53)

met Wizkid

11. Again (3:00)
  12. Endless (2:06)
  13. I Can't Feel My Face (3:01)

met Nechie

14. Podcast (2:55)
  15. Club House (2:45)
  16. Satisfaction (3:41)

met Asake

17. F**k Witcha Boy (3:25)
  18. On Me (2:50)
  19. Rare Occasion (3:05)
  20. Made for This Shit (2:13)
  21. Cfwm (2:46)
  22. What They Thinking (2:44)
  23. Showed Em (3:03)
  24. Won't Stop (3:01)
  25. Him All Along (2:38)
avatar van alexander-r
Dit is een soort van kopie van one of wun

Dat vond ik een heel vet album. Dat vind ik hier ook weer van. Het lijkt allemaal op elkaar en het kabbelt wat voort. Maarja, het werkt wel. Althans voor mij!

Enige minpunt is dat de coverart afgrijselijk is

avatar van Kondoro0614
alexander-r schreef:
Dit is een soort van kopie van one of wun

Zijn zijn laatste drie albums sowieso niet meer kopieën dan vernieuwend? Ik vind alle pokkoes gewoon op elkaar lijken, maar ik loev die vibe wel. Drake heeft daar ook een handje van, net zoals 21. Maar ik hou meer van die vibe, last wun is cool maar ook niet bijzonder..

avatar van alexander-r
Nee vernieuwend is het absoluut niet, maar wat je zegt wel een vibe. Het is makkelijk op te zetten, staan geen missers op en ook niet veel hoogtepunten (Just say dat is wel een hoogtepunt!!). Maar dat is ook wel eens fijn in een album