Wild Romance - Too Much Is Never Enough (2025)

Label: MARS Worldwide

1. Victim of Taste (3:37)
  2. Me Myself and I (3:52)
  3. Still in the Game (4:45)
  4. Wicked (3:32)
  5. Forever (3:24)
  6. Loser (3:54)
  7. My Street (4:02)
  8. Depend on You (3:55)
  9. Feel for You (3:23)
  10. She Wants It (3:33)
avatar van rider on the storm
Daar is ie dan eindelijk, het lang verwachte album van de Wild Romance. In een fraaie hoes gestoken. Dat beloofd wat.

En na een aantal luisterbeurten is de conclusie wat een prachtig gevarieerd album. Van lekkere puntige rock (de opener) tot smeuïg funky (het geweldige my street) tot heerlijke ballads (depend on you, feel for you).

Helaas is Danny onlangs overleden (RIP) en heeft David besloten de band te verlaten. De band gaat verder als Romanza Brava en willen daarmee de Legacy in stand houden.

Dit album is dus het laatste Wild Romance album en wat mij betreft hun meest gevarieerde en beste.

Ik heb de band vanaf halverwege de jaren 70 met ontzettend veel plezier gevolgd. De Wild Romance met Herman een keer of twintig live en vanaf 2011 een keer of drie de Wild Romance zonder Herman. Wat heb ik genoten en geniet ik nog steeds van de vele albums.

Herman Brood en de Wild Romance bedankt !!

avatar van spoiler
[quote]rider on the storm schreef:

My Street is een nummer wat ook op de plaat "Code" van The Scene staat uit 2012.
Daar heet het gewoon "Straat".

Tekstueel zal het aanpast zijn omdat Thé Lau deze geschreven had.
Maar de muziek is identiek.

avatar van rider on the storm
[quote]spoiler schreef:

Heeft idd overeenkomsten maar zie het toch niet als een kopie (btw staat op het album liefde op doorreis).

avatar van spoiler
[quote]rider on the storm schreef:

Liefde op Doorreis inderdaad.

Maar de muziek is toch echt identiek.

avatar van vandel
Zal wel vloeken in de kerk zijn maar ik vind dit een geweldige plaat misschien wel beter dan met Brood.