The Soundtrack of Our Lives - Behind the Music (2001)

Zweden
Label: Telegram

1. Infra Riot (4:47)
  2. Sister Surround (3:37)
  3. In Someone Elses Mind (2:47)
  4. Mind the Gap (4:23)
  5. Broken Imaginary Time (5:16)
  6. 21st Century Rip Off (3:58)
  7. Tonight (3:44)
  8. Keep the Line Movin' (2:49)
  9. Nevermore (3:23)
  10. Independent Luxury (4:01)
  11. Ten Years Ahead (2:53)
  12. Still Aging (3:54)
  13. In Your Veins (4:24)
  14. The Flood (2:49)
  15. Into the Next Sun (5:07)
avatar van NERD
Heb nog niet de hele CD geluisterd maar Still Aging is een heel lekker catchy nummer met best goede text. De rest is nogal middelmatig.

Gisteren de band gezien in de Handelsbeurs in Gent. Geweldige sfeer daar.. de zanger deed me een beetje denken aan de zanger van the polyphonic spree maar dan met meer kilo's en meer baard... Bij het laatste nummer (21st century rip off, van deze cd) moesten we gaan zitten en kwam hij de zaal in lopen, beetje zoals Jezus. Heel grappig.

tondeman
een van de beste rock n roll bands OOIT. hun muziek is wel eens twijfelachting en ze hebben heus wel hier en daar een teringplaat, maar die instelling waarmee ze op het podium staan is ongeevenaard.

dit album is de ultieme mix van early rolling stones, een beetje shoegaze en wat psychedelische led zep.

avatar van Glurp
Soundtrack of Our Lives, nooit van gehoord

Ik hoor 'Sister Surround' nu net op Pandora.com
Klinkt goed!

Nadat ik TSOOL per ongeluk live zag in New Orleans
(2005) in the voorpragramma van the Dears ben ik verkocht. Echt een fantastische band die helaas zwaar wordt ondergewaardeerd en na mijn weten Nederland nooit aandoet. Hoop ze ooit weer eens live te kunnen zien.

avatar van lebowski
Ze stonden in 2004 op EuroSonic, geweldig concert, daarna heb ik ze ook nooit meer gezien.
Inderdaad een band die wel wat meer aandacht mag krijgen.
Sister Surround is een van de mooiste nummers die ik ken.