Bizarre - Blue Cheese 'n' Coney Island (2007)

Label: Koch

5. Animal (3:59)

met King Gordy en Razaaq

6. How I Hustle (4:23)

met 7 Nation en K.B. da Kidnappa

7. Welcome 2 the D (4:45)

met Young Miles, Kuniva en Stretch Money

8. Get This Money (2:51)

met Maestro

9. Got This Addiction (3:04)
  10. Wicked (4:06)

met King Gordy en Twiztid

11. She's Homeless (3:02)
  12. Start a Mosh Pit (3:35)
  13. Cakin (5:29)

met Dub, Gam, Scarchild en King Gordy

14. G-14 (3:41)
  15. Da Fat Boy Dance (5:05)

met K.B. da Kidnappa

16. Fat Boy (3:53)

met King Gordy

Hypno
Ik snap niet hoe zo,n verschikelijk slechte rapper het voor elkaar krijgt met Zulke dope rappers collabo,s te maken want Bizarre en Tech N9ne Op 1 track dat wordt een wereld van vershil lijkt mij tenminste en maar 5 tracks zijn solo de rest is gevuld met guestartists want King Gordy komt zowat op elke track voor. ik zal dit Waarschijnlijk alleen downloaden om Tech N9ne z,n verse te horen Spitten want die zal naar verwachtingen beter zijn dan alles wat Bizarre in z,n leven gedaan heeft. en King Gordy is denk ik ook de moeite waard.

eazyfan
Bedankt psychonaatje dat je de tijden nog invoegde. Het 2de album van wat mij betreft een van de 15 slechtste MC's in Hip-Hop-geschiedenis. Knock 'Em Out lijkt me nog een aardige track, de rest lijkt me standaard-rotzooi Binnenkort eens op zoek naar gaan en snel luisteren denk ik .

avatar van Conway Twitty
Och ik zie dit meer als stand-up dan als hiphop. Met een beetje mazzel zo nu en dan een lekkere beat, gastverse en als het feest is een toffe bizarre-verse. (bij Under The Influence vond ik hem wel goed)

KSPR
Die cover

avatar van Stapler
The Weirdo is back! whahahah

avatar van Conway Twitty
Got This Addiction

Verder probeert hij veel te serieus te zijn

avatar van thomzi50
Heeft Eminem zich nog met deze release bemoeit? Ik geloof het niet, want het album is wel heel onbekend gebleven.

Relax
Ikzelf heb nog geen zin om dit album te beluisteren.

t-h-y-$
ik wel

en heb het ook gedaan, Fatboy en So Hard zijn wel leuk

maar ik vond zijn vorige album beter

avatar van KILLERBEE99
Inderdaad die cover

Eigenlijk een best mooi album, maar dat geschreeuw van King Gordy vind ik niet mooi, de tracks zelf zijn eigenlijk best oke. Kon misschien wel een 2 of 2,5 zijn.