Timbaland & Magoo - Under Construction, Pt. II (2003)

Label: Universal

1. Intro / Straight Outta Virginia (2:03)
  2. Cop That Shit (3:33)

met Missy Elliott

3. Shenanigans (3:46)

met Bubba Sparxxx

4. Leavin' (3:35)

met Attitude

5. That Shit Ain't Gonna Work (3:58)
  6. Don't Make Me Take It There (4:26)

met Frank Lee White

7. Indian Flute (3:21)

met Sebastian en Raje Shwari

8. Can We Do It Again (3:52)
  9. Naughty Eye (4:55)

12. Insane (4:32)

met Candice "Gg" Nelson

13. Throwback (3:45)
  14. Hold Cutz (4:23)
  15. I Got Luv 4 Ya (4:07)
  16. Naughty Eye II (Hips) (3:32)

met Beenie Man

avatar van Kos
Kos
Geinige single weer, dat Indian Flute. Niks mis met die producties met Timbaland aan het roer

Deze album in tegensteling tot Indecent Proposal vind ik wel tegenvallen. Ik vind Timbaland geweldig en blijf dat ook vinden maar deze album is gewoon saai eigenlijk. Maar een paar nummers zijn leuk (Cop That Shit en Indian Flute), de rest gaat wel.

avatar van WeSSeL..
wat een beats, timbaland op z'n goede dagen?

Electro_
Indian Flute en Cop That Shit steken er wat mij betreft bovenuit, de rest is maar 'zo zo'.
Timbaland kan leuk produceren, maar de nummers waar hij zelf op meerapt vind ik over het algemeen toch altijd wat minder.

avatar van thomzi50
Ik vind dit album minder dan hun vorige albums; gek dat deze dan net het hoogste gemiddelde heeft. Op gastartiesten als Sebastian, Beenie Man en Wyclef Jean zit ik ook niet te wachten.

avatar van Word_Play
Timbaland is mijn favoriete producer, en ook op dit album zit het beatwise wel snor, maar zoals eerder gezegd blijft het 'OH MY GAWD'-gevoel op Cop That Shit na een beetje uit.

Daarom 'slechts' een dikke 3,5*.

Tja Timbaland produced de ene dope track na de andere en is als mc nog eens zwaar goed. Magoo klinkt als een snoop dog op z'n best. Dodelijke combinatie van beats , frisse hooks en strakke verses.

avatar van realmadrid23
Mijn beste Producer Timbland hij is gewoon goed kan niet wachten op Shock Value

thomzi50 schreef:

die metwyclef is een van de dikste nummers van de cd

eens goed geluisterd lekker album er moet snel weer een nieuw album van timba komen als je ziet hoe hij nu bezig is met justin en nelly fortado moet dat wel verschrikkelijk goed worden

avatar van Wib0__
Ben benieuwd naar zijn album ''Shock Value'', heb die eerste single ''Give It To Me'' (die samen met Justin Timberlake & Nelly Furtado gezongen is) al gehoord, die klinkt lekker!

Nu maar afwachten naar zijn album.
Weet iemand wanneer die uitkomt?!

Gekkenhuis
Ik ga deze binnenkort maar uitgebreid luisteren. Indian Flute is veelbelovend. Herinner me nog wel dat ik dat nummer, voor ik me echt in hip hop ging verdiepen , vaak voorbij zag komen op MTV.

avatar van Reijersen
Erg sterke producties met wat minder interessante gastartiesten. De producties weten dan gelukkig het album nog overeind te houden.

3 sterren.

WeSSeL.. schreef:
wat een beats, timbaland op z'n goede dagen?

Dacht ik ook wanneer ik deze downloade (vond hem niet in de winkel ). Lekkere plaat, timbo doet hier echt z'n ding. Kvind em beter dan "shock value".

Een dikke 4