Depeche Mode - Memento Mori: Mexico City (2025)

Rock / Pop
Label: Columbia

1. Intro (2:17)
  2. My Cosmos Is Mine (4:59)
  3. Wagging Tongue (3:30)
  4. Walking in My Shoes (6:49)
  5. It's No Good (4:58)
  6. Sister of Night (5:41)
  7. In Your Room (5:08)
  8. Everything Counts (6:49)
  9. Precious (5:00)
  10. Speak to Me (4:43)
  11. Home (5:56)
  12. Soul with Me (5:02)
  13. Ghosts Again (4:04)
  14. I Feel You (4:56)
  15. A Pain That I'm Used To (4:25)
  16. World in My Eyes (5:15)
  17. Wrong (4:07)
  18. Stripped (5:04)
  19. John the Revelator (3:48)
  20. Enjoy the Silence (7:44)
  21. Waiting for the Night (5:37)
  22. Just Can't Get Enough (6:17)
  23. Never Let Me Down Again (6:17)
  24. Personal Jesus (6:57)
  25. Survive [Memento Mori Sessions] (4:18)
  26. Life 2.0 [Memento Mori Sessions] (3:41)
  27. Give Yourself to Me [Memento Mori Sessions] (3:44)
  28. In the End [Memento Mori Sessions] (3:23)
avatar van brajoapau
Het onuitgegeven nummer In the End had mijns inziens zeker niet misstaan op Memento Mori, ben dan ook benieuwd naar de andere onuitgegeven nummers. Roll on december!

avatar van TEQUILA SUNRISE
Heb al wat live werk van de heren in huis maar deze release maakt mij wel nieuwsgierig.

brajoapau schreef:

Same here... die had niet misstaan op het album.

Depeche Mode scoorde met Memento Mori album van het jaar bij mij en de tour was zoals altijd wel geweldig.

Thuis komt het altijd minder binnen (ik heb vaak niet zoveel met live albums), maar hier zijn de Memento Mori Sessions natuurlijk een interessante aanvulling).

Depeche Mode zal altijd wel tot mijn favoriete bands blijven behoren. En dit zoveelste live album van ze is gewoon een welkome aanvulling.

lennon schreef:

Same here... die had niet misstaan op het album.

Er was nog plek op kant 4

avatar van Alicia
Van stemmig zwart-wit naar kleur, en ik zit mee te zwieren en te zwaaien op de bank. Altijd leuk, nee... het is altijd heerlijk om deze alweer krasse knarren zo bezig te zien. En te horen. David Gahan maakt op deze manier wel meters op dat podium, zeg. Ik doe het hem in ieder geval niet na. Eindoordeel? Nog niet, eerst even luisteren en vooral kijken.

avatar van EGO
EGO
Vorig Jaar Live mogen bewonderen in de Ziggo, Was een geweldige avond. Het hoort zeker, bij een van de mooiste concerten die heb gezien in mijn 45 jaar van bezoeken van Festivals en de vele concerten.

Heb ze vorig jaar ook mogen bewonderen, en wat een goede set speelden ze.
Ben al fan vanaf 1984. Wat een grote verscheidenheid aan muziek heeft deze band toch gemaakt, erg knap. En dan inderdaad Dave Gahan die een mooie acte de presence geeft.Ook ik heb genoten die avond. Wist in 1984 nog niet in wat voor wereldband dit zou ontaarden. Werd destijds uitgelachen omdat niemand deze band serieus nam, Later vonden velen het toch wel goed. Voor Depeche Modezal ik altijd wel een zwak blijven houden.

avatar van lennon
Ik heb de tour 2 keer gezien, in 2023 en 24... die laatste was in de Golden circle.. dat maakt de ervaring alleen maar mooier. Ik heb de mannen al meer live gezien, maar deze tour was fijn, net als het album natuurlijk ook weer gewoon fijn was.

Nu de BluRay binnen, en de bijbehorende cd. Nog geen tijd gehad om te openen, maar hier ga ik wel even voor zitten.

Ik was ook in die golden circle en ook ik vond het een hele ervaring, een mooiere beleving. Die ervaring kunnen ze in ieder geval niet meer afpakken. We zullen wel zien wat de toekomst van Depeche Mode word.

avatar van lennon
Het gaat mij bij dit album vooral om de 4 bonus tracks.

Het zijn leftovers van Memento Mori, maar zoals eigenlijk altijd, nooit ondermaats, bij Depeche Mode alle 4 mooie sfeervolle songs, die ook makkelijk op dat album hadden kunnen staan.

De show zelf is ook helemaal prima, want DM levert altijd. Wel keek ik gisteren Devotional, en dat is toch wel next level, toen waren ze echt op hun hoogtepunt, muzikaal gezien, wat mij betreft.

Al met al is dit ook gewoon een fijne live show, echter eigenlijk nog vooral interessant omdat ze elke tour uitbrengen op dvd, en de laatste 20 jaar ook op cd. En aangezien de setlist qua oldies grotendeels al jaren hetzelfde is, is een live registratie voor alleen luisteren wat minder boeiend geworden.

Wat wel altijd boeit zijn de nummers die Martin zingt, deze man heeft zo'n bijzondere stem, die blijft boeien, maakt mij niet uit wat hij zingt.

Prachtig concert, mooie beelden, geweldige extra tracks. Geluid van blu ray (5.1) om te huilen en.... geen Atmos.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Prachtplaat met een band in topvorm en een kraakheldere productie.
Nooit verwacht dat het tweetal Gahan/ Gore de band zouden voortzetten na het verscheiden van Andrew Fletcher.
Deze groep al vanaf het begin verdedigd in mijn vriendenkring deze werd door hen gerangschikt onder potten en pannen muziek in de jaren 80.
Op Torhout 1985 stond de band geprogrammeerd in de middag en vrienden van mij zeiden dat dit nooit wat zou worden.
Met het kwartet Music For The Masses, Violator, Songs Of Faith & Devotion en Ultra hebben ze natuurlijk allang het tegendeel bewezen.