Jeremy Allen White - Springsteen: Deliver Me from Nowhere (2025)

Rock / Pop
Label: Columbia

1. Born in the U.S.A. (Power Station) (4:00)
  2. Nebraska (4:29)
  3. Atlantic City (4:01)
  4. Mansion on the Hill (4:03)
  5. Highway Patrolman (5:36)
  6. State Trooper (3:13)
  7. My Father's House (5:04)
  8. Reason to Believe (4:11)
  9. I'm on Fire (2:31)
  10. Lucille (3:52)

met Jay Buchanan, Jake Kiszka, Sam F. Kiszka, Aksel Coe en Bobby Emmett

11. Boom Boom (4:33)

met Jay Buchanan, Jake Kiszka, Sam F. Kiszka, Aksel Coe en Bobby Emmett

12. Jay Buchanan, Jake Kiszka, Sam F. Kiszka, Aksel Coe en Bobby Emmett - I Put a Spell on You (4:11)
Niet omdat ik al heeeeel lang Springsteen fan ben maar de film was echt geweldig en zo ook deze 2lp, vandaag binnen en staat al op. Een herbeleving van de film. Gelukkig hoorde ik ook van anderen, geen fans, dat ze de film en muziek goed vonden. Nou dat scheelt. In Jeremy Allen White is daar dus de haast petfecte persoon voor gevonden qua uiterlijk, de jonge Bruce maar ook qua charisma en stem. Het zijn vooral de ingetogen nummers van Nebraska waar hij vaker behoorlijk op Bruce lijkt met zijn zang. De muziek verder ook. Deliver me from nowhere en ja dat moge kloppen. Want kende de beste man totaal niet. Prima album. Jammer enkel dat er niet wat meer songs op staan. Het vinyl bood daartoe nog wel wat ruimte.