Roger Whittaker - Alles Roger! (1996)

Label: Ariola

12. Das Namenlose Land
  13. Durham Town
  14. Die Sehnsucht nach Liebe
  15. Ein Kissen Voller Traume
hier moet ik toch echt 5* aan geven, gewoon prachtige muziek.
metname zij Duitstalige nummers zijn fantastisch.

avatar van gemaster
Hahaha, dit meen je niet. Ik heb vorig jaar op vakantie een soortgelijke cd van Roger meegenomen, puur en alleen om de rest van de camping te terroriseren.

avatar van tims
TOTO schreef:

hier moet ik toch echt 5* aan geven, gewoon prachtige muziek.
metname zij Duitstalige nummers zijn fantastisch.

Rare jongens..die toto fans

avatar van mkrake
Roger Whittaker!!

Ideaal op feesten er partijen!!

avatar van PEN15
Bij mij is er al een halve dag een buurtfeestje en ze draaien die hele Duitstalige plaat van Roger Whittaker. Dat moet dan wel deze zijn. Ik zit me inderdaad hard af te vragen of ze het nou zo mooi vinden of dat ze alle omwonenden er mee willen zieken, ja!

Toegegeven, ik vind dat Wenn Es dich noch Gibt zelfs haast nog wel een mooi liedje, maar dat was toch een Top40 hitje uit 1982 of zo??? Ik kan echter niks anders vinden, dus grote kans dat ze deze draaien. De rest vind ik niet om aan te horen onder welke omstandigheden dan ook.

avatar van nlkink
Slimme man die Roger; in Engeland en Ierland zijn ze klaar met hem maar onze bariton neemt gewoon een deel van zijn materiaal in het Duits op en tourt daarmee langs de bejaardenhuizen van onze oosterburen .