Camel - Earthrise (2026)

12. Freefall
  13. Lady Fantasy
  14. Homage to the God of Light
  • vanaf vrijdag 30 januari te koop
Hmmm, hier ben ik wel erg benieuwd naar!

avatar van Clownvis
Ja ik ook, al moet ik zeggen dat ik inmiddels al deze nummers live hebt op de extra's van de remastered series en op de officiële bootlegs. Wellicht zijn deze net wat anders.

Clownvis schreef:

bij mij eigenlijk hetzelfde.....

Dit is volgens mij dezelfde tracklist en 2022 remix als die van CD4 en CD5 van Camel - Air Born (The MCA & Decca Years 1973-1984) uit 2023. Die remix klinkt erg goed, voor mijn oren (net wat) beter dan de bonustracks die her en der op de remastered series staan.
Camel: Earthrise - Live at the Marquee 1974, 2CD - cherryred.co.uk