Craig David - Trust Me (2007)

R&B
Label: Warner Bros.

1. Hot Stuff (Let's Dance) (3:39)
  2. 6 of 1Thing (3:47)
  3. Friday Night (3:33)
  4. Awkward (3:37)
  5. Just a Reminder (3:49)
  6. Officially Yours (3:55)
  7. Kinda Girl for Me (3:47)
  8. She's on Fire (5:04)
  9. Don't Play with Our Love (3:59)
  10. Top of the Hill (3:54)
  11. This Is the Girl (4:10)

met Kano

avatar van realmadrid23
hmm vreemd dat het nummer '' trust me '' er niet bij staat.

avatar van Reijersen
De singles, Hot Stuff en This is the Girl, zijn van erg lage kwaliteit. Helaas.

avatar van musicfriek
Net zoals al zijn andere singles

musicfriek schreef:
Net zoals al zijn andere singles

Ik vond de singles van zijn eerste cd (Fill Me In, Seven Days etc.) en What's Your Flava (2e cd) best lekker.

avatar van Justinx
Ik ook. Ben zelfs nog naar het concert van hem geweest in HMH. Vind hem een goeie pop/r&b zanger. Ik heb deze cd natuurlijk nog niet helemaal beluisterd, maar de nummers die ik op myspace heb kunnen horen klonken wel aardig. Ik kan best wachten op dit plaatje, maar ik wil hem graag in huis halen.

[quote]Reijersen schreef:
De singles, Hot Stuff en This is the Girl, zijn van erg lage kwaliteit. Helaas.[/quote

zo zie je maar smaken verschillen, want ik vindt this is the girl juist leuk ..

avatar van Ericos
Zijn eerste single 'Hot Stuff' klinkt lekker.

avatar van realmadrid23
he ik vondt zijn vorige album zo veel beter, ga nog geen cijfer geven maar qua beats is alles veranderd...

this is the girl en friday night,vind ik na 1 keer luistere wel oke..

avatar van Reijersen
Die sample in Hot Stuff is wel erg goedkoop gedaan. Ben 'm nu aan het luisteren, dus recensie volgt.

avatar van Reijersen
Eerst was er het sterke 'Born to Do It', daarna kwam het fijne 'Slicker than your Average', nummer 3 was het vermakelijke 'The Story Goes..' en dan nu het zeer matige 'Trust Me'.

Craig is nu voorgoed voorbij, helaas. Erg goedkope diso-achtige samples op deze cd. Slechte beats en totaal geen verrassende inslagen. Erg jammer.
Het enige positieve punt blijft toch wel de stem van Craig, die blijft heerlijk relaxed. Maar verder dan 2 sterren kom ik niet.

Niet te vertrouwen!

Reijersen schreef:

Niet te vertrouwen!

klopt . ik kan het niet beter omschrijven

avatar van realmadrid23
rendezvous vind ik nog steeds super goed, zulke nummers ontbreken in dit album ,jammer

er wordt hier meer gesproken over oude nummers dan de nieuwe geen goed teken..

Ik geef dit album de stempel: Vermakelijk

Alhoewel minder dan zijn voorganger staan er toch een paar lekkere nummers op. Het begint met het naar mijn mening mindere Hot Stuff. Vervolgens komt het ook niet echt indrukwekkende en originele 6 of 1 thing. Maar als deze twee voorbij zijn komen toch een paar nummers voorbij die het toch de moeite waard maken om dit album te kopen. Friday Night, Officialy Yours, She's on Fire en het R.Kelly - achtige nummer Top Of The Hill. De nummers die hier tussenin zitten zijn beter dan Hot Stuff en 6 on 1 thing maar springen er niet echt uit.

Ik geef dit vermakelijke, al dan niet erg hoogstaande album toch 3.5 sterren. Al is het alleen al omdat de stem van Craig David nooit echt gaat vervelen.

avatar van hiphopdontstop
ik geef een gebuisde 2 omdat deze man heel veel talent heeft en dit merk ik eigenlijk niet meer op deze plaat. Het is niet dat ik het album slecht vind, maar ik had toch wel een hoger niveau verwacht, ik hoopte op een evenering van Born to do it , maar blijkbaar is die tijd over. Hij is super beloftevol begonnen, maar op dit moment maakt hij het niet meer waar voor mij. Ik ben altijd een Craig David fan geweest, maar ik durf toch zeker te bekennen dat een paar nummers op dit album zijn populariteit zeker geen goed zullen doen
greetz

avatar van Daan
tip: zoek eens op internet naar de remixes van hot stuff. Vooral diegene op de beats van 'World Hold On' en 'Ayo technology' vindt ik persoonlijk erg goed.

avatar van Reijersen
Eigenlijk gaat het album me toch wat beter bevallen. Ik doe er een puntje bij. Craig's stem is gewoon erg relaxed.

3 sterren (nu dus)

Ik vind t toch erg relaxt wat ie blijft doen. Hij heeft gewoon een gweldige stem, misschien zijn de samples niet altijd superorigineel maar de beats klinken wel lekker weer. Ik blijf toch een fan

avatar van hiphopdontstop
Ik zal ook wel altijd geintreseerd blijven in nieuw materiaal van hem, maar dit vind ik toch een tegenvaller

avatar van Jeroen65
@ Daan:

Die remix met Ayo Technology is inderdaad heel erg lekker. Ik vind hem iets leuker zelfs dan de originele. Maar de originele is ook super. Ik denk dat ik deze week dit cd'tje ff check.......

avatar van realmadrid23
hmm na 10 keer het album hebben beluisterd vindt ik het toch lekker klinken op het 1 of andere manier

Orginaliteit is waar het dit album het meest aan ontbreekt, het klinkt wel lekker maar nummers als '6 of 1 thing' heb ik al is gehoord van Amerie. Voor de rest is er eigenlijk geen nummer dat echt indruk gemaakt heeft, en vind ik ze allemaal een beetje middelmatig. Craig moet gewoon weer terug naar de tijd dat hij nog wat minder spiermassa had, en meer nummers als '7 days' en 'Rendezvous'....
(de acoustische versie van 'this is the girl' klinkt wel weer goed, maar staat helaas niet op het album)

avatar van Reijersen
Zijn stemgeluid lijkt dit album te redden want het is wel écht de minste van de 4. WEinig originaliteit en die Kano op de feature is ook gewoonweg vervelend.

1,0
Meeliften op de nu poplulaire pop-r&b...
Jammer, want deze man heeft wel talent - vorige album was STUKKEN beter.