Chuck Prophet - Soap and Water (2007)

Country
Label: Cooking Vinyl

1. Freckle Song (3:38)
  2. Would You Love Me? (6:04)
  3. Doubter Out of Jesus (All Over You) (4:10)
  4. Soap and Water (3:48)
  5. Small-Town Girl (2:59)
  6. A Womans´s Voice (6:45)
  7. Let´s Do Something Wrong (4:11)
  8. I Can Feel Your Heartbeat (3:21)
  9. Talkin´ New Kingdom (5:03)
  10. Naked Ray (4:13)
  11. Downtime (2:28)
  12. Happy Ending (3:56)
avatar van Madjack71
Geen berichten bij deze goede plaat?
Goed ik heb deze zelf ook maar op goed geluk meegenomen, omdat ik de naam vaag meende te kennen....met reden dus...Chuck is een van de drijvende krachten geweest bij Green on Red, waar ik wel eens een cd van heb gehad, die ik nog leuk vond ook.
Hier doet Chuck zijn ding en niet onaardig ook. De liedjes klinken uitgebalanceerd, steken goed in elkaar en nergens bij heel dit album geeft hij mij de indruk in herhalingen te vallen of soortgelijke zetten te doen. Hij komt er zelfs mee weg om een kinderkoortje te gebruiken, maar dan op een zodanige wijze, dat het wel passend is...zoals in Let's do something wrong. Zijn zang is niet zijn grootste kracht, maar heeft wel iets eigens over zich, waardoor het niet storend is.
Een toegankelijk album, dat m.i wel wat meer aandacht zou mogen krijgen hier op MuMe.

avatar van BenZet
Vind dit een wat minder album. Niet slecht en een typische stijl die ik vaker bij zijn albums hoor. Dit album pakt mij wat minder.