Machinefabriek - Hieperdepiep (2005)

1 stem

Electronic / Avant-Garde
Uitgebracht in eigen beheer

1. Hieperdepiep (13:15)
jeko
Lekkere bak Merzbow herrie maar dan anders. Hoera!
Wederom op zo'n klein schijfje.

Sietse
Dit is toch dat optreden van Theater Kikker op Utrechht boft waar iedereen wegliep?

Niet echt hele bijzondere noise plaat als je het mij vraagt. Aardig, maar machinefabriek heeft beter gedaan, veel beter.

2.5 tot 3.0 sterren

jeko
I.d.d opgenomen in theater Kikker in Utrecht. Dit is ook mijn eerste kennismaking met Machinefabriek, vind het wel goed klinken, tip mij maar welke ik nog zeker moet luisteren!

handsome_devil
Ik zeg: Marijn, Manchester, Slaap, Bij Mirjam. Of zo.

avatar van Gyzzz
Ik zeg: Manchester, Vancouver, Flotter en Huis

Sietse
Zucht, Slaap, Manchester en zijn nieuwe split samen met Garreth Hardwick (ofzo) zijn wel erg mooi om eens te proberen.

jeko
Heb inmiddels Flotter besteld die ik van de week binnen hoop te krijgen maar zowiezo bedankt voor alle tips.

sxesven
Sietse schreef:

Daar kan ik echt niet bij, wat voor kneuzenpubliek moet daar gestaan hebben...

Leuk plaatje dit, vind hem lang niet in alle facetten geslaagd, maar de harshe kant van Machinefabriek blijkt - zoveel jaar na dato; bleek? - ook zeker de moeite waard. 3,5*

Sietse
wat ik heb begrepen stond het geluid niet hard, maar HEEL ERG HARD.
En als je het geluidssysteem van Theater Kikker kent dan weet je wat HEEL ERG HARD is en dan weet je ook dat het pijn doet als het HEEL ERG HARD is.

(Zoiets als de laatste 15 minuten van My Bloody Valentine dus, maar dan niet als gimmick en zonder gratis oordoppen).
Daarbij is Utrecht Boft een heel algemeen festival waar vooral veel popmuziek staat (althans bij mijn weten).