End of a Year - Sincerely (2006)

Rock / Punk

5. Harrison... (2:47)
  6. Midwest (2:15)
  7. Anxiety (1:15)
  8. Bad Land Deals (2:26)
  9. You Better Work (2:28)
  10. Escrow (1:52)
  11. Above Ground Pools (5:01)
Deze band heeft zijn naam van een nummer van Embrace, qua sound zit het in de hoek van oude Braid, Fugazi en Rites of Spring. Liefhebbers weten wel weer genoeg denk ik zo.

Met dit album komt de band nog niet zo vreselijk origineel uit de hoek, wel goed. Opgewekte, springerige emo. Voornamelijk de zanger zorgt ervoor dat de band wel een eigen geluid heeft. Hij praat en blaft zich door de nummers en klinkt daarbij of hij 2 pakjes sigaretten in een uur heeft weg gewerkt en vervolgens een fikse verkoudheid heeft opgekllopen, van het buiten roken, Deze aparte stem komt veel meer aan bod bij hun 2010 album, die ook muzikaal iets beter in elkaar steekt, maar ook hier zorgt het voor een apart en eigen geluid.