Axel Rudi Pell - Ghost Town (2026)

geen stemmen

Duitsland
Rock / Metal
Label: Steamhammer

1. The Regicide [Intro] (1:44)
  2. Guillotine Walk (4:38)
  3. Breaking Seals (5:04)

met Udo Dirkschneider

4. Ghost Town (5:02)
  5. Holy Water (5:32)
  6. The Enemy Within (5:38)
  7. Hurricane (4:24)
  8. Sanity (5:38)
  9. Towards the Shore (5:45)
  10. Steps of Stone (5:07)
  11. Higher Call (7:16)
  • vanaf 30 maart te koop
avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Mijn hemel! Volgens mij gaat Axel Rudi Pell tot zijn 100ste door met het maken van albums. En ligt het aan mij of beginnen de jaren nu toch ook wel een beetje vat te krijgen op de stem van trouwe hond Johnny Gioeli? De beste man gaat ook al hard richting de 60 en alhoewel hij nog steeds een overtuigende zanger is met een krachtig stemgeluid, lijk ik iets te horen in zijn stem alsof hij er tegenwoordig wat meer moeite voor moet doen. Of het is een productie-dingetje, dat kan ook.
Los daarvan is het alvast vrijgegeven titelnummer niets nieuws onder de zon, maar wel weer vertrouwd lekker.

avatar van hellboy123
Ook weer erg zin in, der Axel blijft maar door gaan. De zang klinkt inderdaad anders dan anders, maar mijn gevoel zegt dat dit wat te maken heeft met de productie. De laatste keer dat ik ze live zag klonk het nog als een klok