Will Tura - Tura '81 (1981)

Belgiƫ
Label: Topkapi

1. Hopeloos (3:40)
  2. Iemand Daarboven Houdt van Mij (3:26)
  3. Casa Flamenca (3:52)
  4. Geen Mens op Straat (3:25)
  5. Zuiderbloem (3:22)
  6. Een Nacht Om Gelukkig Te Zijn (3:36)
  7. Enkel Jij en Ik (3:53)
  8. Vaarwel (3:49)
  9. 2 - 1 (2:50)
  10. Tussen Vier Bekende Muren (2:38)
  11. Week-end Rock (3:36)
avatar van papsie
" Hopeloos " en " Vaarwel " zijn de hitsingles uit dit album van de keizer van het Vlaamse lied. Verder is dit een gewoon Will Tura album zonder verdere uitschieters, een beetje gemaakt op automatische piloot omdat hij contractueel elk jaar een album uit moest brengen. Niet direct mijn favoriete Tura album, maar ik blijf hem wel bewonderen.

avatar van Milleke
Bedankt voor deze info nu weet ik al ietsje meer en inderdaad de titel van het nummertje dat ik zoek de B zijde van " Hopeloos " namelijk " Geen mens op straat " Maar zoals jullie vermelding is het op een album te vinden en zeer moeilijk ( of niet) op single ) of tenzij ik er via wat of waar dan ook aangeraak. Alle sinds bedankt en vriendelijke groet
De Broeu Emiel

avatar van Milleke
Geachte, will tura's nummertje dat ik zoek namelijk " geen mens op straat " staat dus op album 81 waar er eigenlijk maar twee bekende hits op staan " hopeloos & vaarwel " daarom wou ik vragen of ik het nummertje dat ik zoek niet ergens gewoon kan beluisteren ?? Beleefde groet de broeu emiel