Morrissey - Make-up Is a Lie (2026)

Rock / Pop
Label: Sire

1. You're Right, It's Time (3:48)
  2. Make-up Is a Lie (3:09)
  3. Notre-Dame (4:08)
  4. Amazona (4:11)
  5. Headache (4:20)
  6. Boulevard (5:40)
  7. Zoom Zoom the Little Boy (3:12)
  8. The Night Pop Dropped (4:24)
  9. Kerching Kerching (2:53)
  10. Lester Bangs (3:42)
  11. Many Icebergs Ago (5:24)
  12. The Monsters of Pig Alley (4:57)
  13. Hello Hell * (3:56)
  14. Happy New Tears * (3:34)
avatar van papat
Ik ben inmiddels totaal verslaafd. En… ronduit gaaf dat hij wat extra aandacht voor Roxy creeert. Natuurlijke met Amazona (ik vind het inmiddels een hoogtepunt) en door de tekst van Lester Bangs. Zelfs de hedgehog kan ik zeer waarderen.

papat schreef:
Ik ben inmiddels totaal verslaafd.

Ik heb dat ook: blijf het maar opzetten, en dat voor een album waar ik aanvankelijk van dacht 'okay, maar niet meer dan dat'. Ik lees wel vaker dat mensen dit hebben. Vaak draaien schijnt te helpen en werkt voor sommigen blijkbaar verslavend (alhoewel er genoeg zullen zijn die dat niet hebben uiteraard).

avatar van davevr
aERodynamIC schreef:

Ik heb het omgekeerde

avatar van Benedictus75
Ik vind hem eigenlijk steeds beter worden. Wat mij betreft is het zijn beste plaats sinds World peace is none of your business.

avatar van Lontanovicolo
Weet niet of hij toxisch is maar dat interesseert me geen hol. Man heeft in zijn carrière (met ook de The Smiths) prachtige albums gemaakt. Heb het album met grote vrezen aangeschaft na de negatieve reacties hier. Echter ik ben niet teleurgesteld, vind het gewoon een goed album waar ik steeds meer van geniet naarmate ik hem meer draai.

Ach, ieder het zijne.