Pinsnider schreef:
Pfff... We hebben alledrie een onrustige nacht gehad en vanmorgen zaten we elkaar glazig aan te kijken bij het ontbijt.... Maar het gaat weer, dank je.
Waar hadden we het over: oja, deze plaat: leuk stuk in de Trouw over Robyn! En troonpretendent voor Madonna. Tsja, nu je het zegt. Misschien juist nu wel door zo openlijk de sexualiteit-kaart te spelen. Maar bij eerder werk had ik toch vooral de indruk dat ze dicht bij zichzelf wilde blijven, terwijl Madonna voor mijn gevoel altijd in eerste instantie voor "de massa' is gegaan?
Anticiperend daarop - ik gun jullie je nachtrust - had ik het 's middags gepost. Kan het wel een beetje begrijpen als het ligt aan het feit dat ik ook -
What Else Is There - Karin Dreijer (Fever Ray) noemde; Radical Romantics is af en toe best creepy - daar kun je best wakker van liggen
Eerlijk gezegd had ik - na al die tijd - iets meer (beter, anders/nieuwer) verwacht dan dit opgekookte (
kokt kaffe) slappe bakkie leut.
En Madonna is met
Madame X wel een iets andere richting ingegaan; Robyn had ook kunnen werken met invloeden uit salsa, reggaeton of bomba - om een paar voorbeelden te noemen.